Vereinspferd Eddy

Unser schwarzer Friesen-Shire Horse Mix ist ein Riese mit ganz viel Herz. Obwohl er noch sehr jung ist, benimmt sich unser Eddy unter dem Sattel oft vorbildlich. An der Longe trägt er unsere kleinen und großen Reitanfänger sicher durch die ersten Unterrichtsstunden. Sogar als Therapiepferd kommt er bei uns zum Einsatz, denn er weiß ganz genau wer auf ihm sitzt. Auch an kleinen Gymnastiksprüngen hat er sehr viel Freude.

8 Responses

1. I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely enjoyed every part of it and i also have you bookmarked to see new stuff in your site.
  2. I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!! I absolutely enjoyed every part of it and i also have you bookmarked to see new stuff in your site.
  3. Definitely, what a great blog and revealing posts, I definitely will bookmark your site. Best Regards!
  4. I got what you intend,bookmarked, very decent website.
  5. I am incessantly thought about this, thanks for posting.
  6. I reckon something truly special in this website.
  7. Some really great info, Gladiola I detected this. I'm not spaming. I'm just saying your website is AWSOME! Thank you so much! Please vist also my website.
  8. Really nice design and good subject material. Please also check my website. I love cars!